No deixarem de parlar del que importa a la gent, els problemes reals de les persones

  • Meritxell Batet
  • Actualizado:
  • Creado:

Meritxell Batet comparteix amb periodistes i companys una Mona de dilluns de Pasqua

La cap de llista del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, en una trobada amb periodistes, i acompanyada pel segon candidat per Barcelona, Francisco Polo, el cap de llista pel Senat, Manuel Cruz, i l'alcaldable Jaume Collboni, ha recordat que "els socialistes no deixarem de parlar dels problemes reals de les persones".

La candidata ha subratllat que "en deu mesos hem intentat revertir la situació econòmica i social, amb la pujada del salari mínim, amb polítiques de redistribució de la riquesa, augment del permís de paternitat i de la plantilla d'inspectors laborals". També ha destacat que s'ha portat a terme "un pla per contractes temporals falsos, millora a la cobertura dels autònoms, pla d'ocupació digna i pla d'ocupació juvenil".

Batet ha alertat de nou que "les enquestes mostren que hi ha molts indecisos i que tot és possible", i ha manifestat que "tots aquells que vulguin un futur de convivència, de progrés i de polítiques socialdemòcrates, recolzin un govern dels socialistes encapçalat per Pedro Sánchez".

Finalment, la ministra de Política Territorial i Funció Pública, ha condemnat tots els actes d'intolerància i ha explicat que "ja n'hi ha prou d'insults i de campanya esbroncada", Batet creu que és moment de "parlar de propostes i de projectes de país".

Palabras clave: