Miquel Iceta: “Lluch és diàleg”

  • Actualizado:
  • Creado:

El PSC participa a l'acte de record de l'exministre socialista a Maià de Montcal

El PSC ha participat aquest dissabte a l'acte de record de l'exministre socialista Ernest Lluch, a Maià de Montcal, en el 19è aniversari del seu assassinat per ETA i l'ha lloat com una figura de “diàleg”. El primer secretari del partit, Miquel Iceta, ha afirmat que, encara que actualment es fan moltes suposicions de com s'ha de fer el diàleg, “Lluch és diàleg”. “El diàleg és exigent, és voluntat d'enteniment i requereix respecte per a les opinions diferents. Estem obligats a oferir el respecte per a les opinions diferents", ha assegurat.

 

Miquel Iceta també ha sostingut que l'exministre va fer coses molt importants que van millorar la vida de molta gent, però que el seu llegat no ha de fer que se sentin petits: "això no ha de desanimar-nos, ens ha d'estimular per estar a la seva altura”.

 

A la cerimònia també hi han participat el subdelegat del Govern espanyol a Girona, Albert Bramon; el secretari d'organització del PSC, Salvador Illa; el diputat al Congrés Marc Lamuà; el vicepresident de la Fundació Ernest Lluch, Josep Maria Carreras; i la filla de l'exministre socialista, Eulàlia Lluch, entre d'altres.

 

Palabras clave: