Mercè Perea: "Aquest és el punt de partida per assolir molts més acords"

  • Actualizado:
  • Creado:

S'aprova el dictamen de la Comissió per a la Reconstrucció Social i Econòmica, al Congrés dels Diputats

La diputada del PSC i membre de la Comissió per a la Reconstrucció Social i Econòmica, Mercè Perea, ha celebrat l'aprovació del dictamen de la Comissió, i ha insistit que "aquest és el punt de partida per assolir molts més acords, on l'objectiu és que ningú es quedi enrere".

"El PSC ha donat suport als acords que oferim", ha explicat la diputada, que ha destacat la importància de tenir "objectius col·lectius i compartits" per no deixar a ningú enrere. "Als polítics no ens valoraran per la confrontació, sinó pels acords", ha afegit.


Perea ha recalcat que "aquesta pandèmia ha desemmascarat les deficiències de l'estat de benestar, però també ha servit per evidenciar allò que ens uneix, allò que són objectius comuns que tots valorem". "Aquest és un primer pas però han de venir-ne d'altres, i el PSC estarà aquí", ha conclòs.

Les conclusions dels quatre grups de treball - Sanitat i Salut Pública; Reactivació Econòmica; Polítiques Socials i Sistema de Cures; i Unió Europea- han estat aprovats per la Comissió, que ha emès un dictamen que es debatrà al ple del Congrés el pròxim 22 de juliol.

Palabras clave: