“Instem els partits que tenen majoria a que comencin a abordar la solució: posar el nom d’un altre candidat o candidata sobre la taula”

  • Actualizado:
  • Creado:

Jordi Terrades afirma que “a aquestes alçades de la legislatura qui més està treballant perquè es mantingui l’article 155 té un nom, Carles Puigdemont, i també en té un altre, Roger Torrent”

El portaveu adjunt del Grup Socialistes-Units per avançar, Jordi Terrades, ha afirmat avui després de fer-se públic l’informe dels lletrats sobre els terminis de la investidura que “la situació de bloqueig en què els partits independentistes han situat Catalunya i aquest inici de legislatura no es pot mantenir. Instem el president del Parlament a obrir una nova ronda de contactes amb els líders de tots els grups parlamentaris per analitzar aquesta situació de bloqueig”. “El president del Parlament no només ha de vetllar pels drets del candidat proposat per JxCat i ERC, també ha de vetllar pels drets de tots els diputats i diputades de la cambra”, ha afegit.

 

En roda de premsa als passadissos del Parlament, Jordi Terrades ha considerat que “a aquestes alçades de la legislatura qui més està treballant perquè es mantingui l’article 155 té un nom, Carles Puigdemont, i també en té un altre, Roger Torrent, que és el garant de l’inici de la sessió d’investidura”. “Demanem al President del Parlament que obri una nova ronda de contactes, i si Puigdemont no es pot presentar en condicions, instem els partits que tenen majoria que comencin a abordar la solució: posar el nom d’un altre candidat o candidata sobre la taula”, ha conclòs.

 

Palabras clave: