Hem de recuperar el respecte a la convivència, a les persones i a les institucions

  • Miquel Iceta
  • Actualizado:
  • Creado:

Miquel Iceta afirma que “hem de fer possible que Catalunya se sumi a un procés de construcció progressista per solucionar els conflictes enquistats. Hem d’enviar un missatge d'esperança i il·lusió”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta ha afirmat avui que els governs de JxCat i ERC “han estat un fracàs i per això volem substituir l'independentisme. Les paraules que millor defineixen els governs independentistes són fracàs i divisió". Durant el seu discurs en l'obertura del congrés del PSC del Maresme a Mataró, Iceta ha demanat “recuperar una idea transversal de Catalunya” i ha considerat que “el gran error de l'independentisme és pensar en menys de mig país”.

 

Iceta ha afirmat que les mateixes forces sobiranistes els han donat la raó: "ho va fer el mateix president Torra quan va dir que se sentia desautoritzat, que tenia el Govern dividit i que la legislatura estava esgotada”. Pel que fa a la taula de diàleg entre la Generalitat i el Govern d'Espanya, ha assegurat que “estem fent un esforç perquè la confrontació no porta enlloc, només destrueix. Però el diàleg també ha de ser Catalunya endins. Hem de recuperar el respecte a la convivència, a les persones i a les institucions”.

 

“Hem de fer possible que Catalunya se sumi a un procés de construcció progressista per solucionar els conflictes enquistats. Hem d’enviar un missatge d'esperança i il·lusió”, ha conclòs.

 

Palabras clave: