Garantir el sistema públic de pensions és una de les nostres prioritats

  • Meritxell Batet
  • Actualizado:
  • Creado:

Meritxell Batet afirma que “el 28A hem de decidir si volem un govern de Pedro Sánchez amb un sistema públic de pensions o un govern de les dretes, que el que volen és privatitzar el sistema”

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat avui que ”una de les prioritats del partit socialista és garantir el sistema públic de pensions, i la capacitat i el poder adquisitiu de tots els jubilats o jubilades”. “Hem apujat molt significativament les pensions de viudetat, que afecten especialment a les dones. La bretxa en pensions és molt gran entre homes i dones. Volem blindar el sistema públic de pensions i el pacte de Toledo per arribar a un acord entre les diferents forces polítiques i els agents socials”, ha afegit.

 

Durant un passejada per Mataró acompanyada de  l'alcalde de la ciutat i candidat del PSC a la reelecció David Bote, i la candidata del PSC al Congrés per Barcelona, Alícia Rodríguez, Meritxell Batet ha començat la seva atenció als mitjans de comunicació expressant “la meva condemna al nou assassinat d’una dona que hem conegut avui a Olot. Un dona que ha mort només pel fet de ser dona. Esperem que molt aviat al nostre país això deixi d'existir”.

 

Referint-se a les pensions, la candidata socialista ha assenyalat que “el 28A hem de decidir si volem un govern de Pedro Sánchez amb un sistema públic de pensions o un govern de les dretes, que el que volen és privatitzar el sistema”.

 

Palabras clave: