La presidència de la Diputació de Barcelona no és una subhasta

  • Salvador Illa
  • Actualizado:
  • Creado:

Illa anuncia que el PSC proposarà a Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet, com la persona per presidir la Diputació de Barcelona.

Salvador Illa ha anunciat aquest matí que la permanent de l'executiva del PSC, per delegació del Consell Nacional del passat dissabte, proposarà a Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet, com la persona per presidir la Diputació de Barcelona. Illa ha mostrat "plena confiança" en què, malgrat les tensions de JxCat i ERC arran de l'acord amb els socialistes la Diputació, "el pacte tirarà endavant i tindrem una diputació que se centrarà a donar suport a tots els municipis de Barcelona sense sectarismes". En aquest sentit, el secretari d'organització del PSC ha recordat que PDeCAT i JxCat han respectat fins ara tots els pactes signats amb el PSC, i ha demanat a totes les formacions polítiques, i especialment a ERC, "reconèixer la legitimitat de tots els acords" alertant que "no només són legítims els pactes que van bé al teu partit" i denunciant que es tracti la presidència de la Diputació "com una subhasta".


Salvador Illa també ha volgut recordar l'escola d'estiu del PSC, que se celebrarà aquest divendres i dissabte al Casal Joan Reventós, en la que es realitzaran diverses formacions centrades en l'àmbit municipal i que comptarà amb Josep Borrell i Miquel Iceta a la cloenda.


Finalment, també ha presentat el nou cartell per a la Festa de la Rosa d'enguany, que se celebrarà el 22 de setembre a la Pineda de Gavà sota el lema "Retrobem els camins del cor i la raó". El secretari d'organització socialista ha explicat que es tracta d'un lema utilitzat pels socialistes francesos de Mitterrand al congrés de 1987 "i que ens sembla molt pertinent per al moment que viu Catalunya actualment, ja que creiem que Catalunya té una sortida, i que podrà trobar el seu camí sempre que retrobi els camins de la raó i el cor" ha conclòs.

Palabras clave: