El PSC ha tornat

  • Jaume Collboni
  • Actualizado:
  • Creado:

Els socialistes guanyen les eleccions europees a Espanya i doblen resultats a la ciutat de Barcelona

"El PSC ha obtingut sens dubte un extraordinari resultat a Barcelona" ha celebrat aquest vespre el candidat del PSC Jaume Collboni després de conèixer els resultats de les eleccions municipals.

Collboni ha posat en relleu que els i les socialistes de Barcelona "hem doblat la nostra representació, passant de tenir 4 a 8 regidors", uns regidors que, per Collboni, són "garantia d'un govern progressista, d'un govern no independentista i d'un bon govern a Barcelona", i ha celebrat "l'extraordinari resultat dels socialistes a molts municipis de l'àrea metropolitana".

Per la seva banda, Javi López ha celebrat que "amb aquest resultat, el PSC serà la força catalana amb més capacitat d'influència i interlocució a les institucions europees". El candidat socialista a les eleccions europeess'ha felicitat pel "magnífic resultat obtingut", que per López suposa "el final de la travessa pel desert del socialisme català".

López ha destacat el creixement que els i les socialistes han tingut a Catalunya i que els socialistes catalans "han contribuït a la victòria del nostre company i amic Josep Borrell, que lidera una delegació de 20 escons al Parlament Europeu"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, també s'ha mostrat "molt satisfet del balanç global" del resultat obtingut pels i les socialistes. Iceta ha posat en valor que avui dia "hem tornat a posar el PSC en circulació", i ha considerat que els i les socialistes "estem en condicions de disputar la primera plaça a la política catalana".

Palabras clave: