“El nostre compromís és evitar que l’extrema dreta entri a les nostres institucions”

  • Actualizado:
  • Creado:

Alcaldesses i alcaldes socialistes presenten un manifest per la defensa de la convivència, de les llibertats i de la democràcia

Una quarantena d’alcaldesses i alcaldes socialistes han participat aquest matí a Barcelona a la presentació del manifest per la defensa de la convivència, de les llibertats i de la democràcia. En paraules del Secretari de Política Municipal del PSC, Jaume Collboni, “ens preocupa tant la irrupció de l’extrema dreta com que des de la dreta de PP i C’s es blanquegi el seu discurs”, i és per això que el manifest expressa que “el nostre compromís és evitar que l’extrema dreta entri a les nostres institucions i alerta sobre el fet que discursos com el de Quim Torra serveixin de pretext a l’extrema dreta”.

 

Durant la seva intervenció a l’acte, que ha tingut lloc al Parc de la Ciutadella, Jaume Collboni ha afirmat que “proposem un cordó sanitari per evitar que l’extrema dreta entri a les nostres institucions, i ho farem parlant clar i afrontant els problemes” “Valls continuarà sent alcaldable en el cas que C’s pacti amb Vox a Andalusia? Els dobles discursos també alimenten l’extrema dreta”, ha afegit.

 

“També Colau ha fet doble discurs: no es pot criticar Torra per proposar la via eslovena i evitar amb l’abstenció dels seus diputats al Parlament que comparegui per explicar-se sobre aquest tema. Cal revertir les retallades, hi ha molts ciutadans que encara avui en pateixen les seves conseqüències i viuen desigualtats. Què diferents haurien estat les coses si s’hagués continuat amb el Pla de Barris dels primers governs de progrés”, ha conclòs.

 

 

Ficheros adjuntos:

Palabras clave: