El 10N escollim entre bloqueig o Pedro Sánchez

  • Josep Borrell
  • Actualizado:
  • Creado:

Borrell Insta Torra a "parlar amb la resta de catalans que no pensen com ell i als que no representa".

"Ara que hem de tornar a votar és el moment de tornar a dir que el procés ha estat molt dolent per Catalunya i que hem de sortir d'aquesta espiral per tal que les coses no vagin pitjor" ha explicat aquest vespre el ministre d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació en funcions, Josep Borrell, en un acte a Cerdanyola del Vallès on ha destacat que el problema de Catalunya "és un problema entre catalans" i ha instat Torra a "parlar amb la resta de catalans que no pensen com ell i als que no representa". Borrell ha lamentat "haver vist desgraciadament com als carrers de Barcelona i altres ciutats hi ha hagut escenes de violència" i ha donat tot el seu suport a les forces de seguretat. El ministre socialista ha destacat la necessitat de "reconstruir la convivència d'aquest país" i ha alertat:"estem tips d'insults i no deixarem als independentistes que ens excloguin".

El candidat socialista al congrés, Francisco Aranda, ha explicat als assistents que el govern socialista "ha suposat una bombona d'oxigen per a totes i tots, pujant les pensions i dignificant-les, apujant el Salari Mínim". Per això ha considerat que "l'únic vot amb garanties és el vot socialista" i ha alertat que el 10N "tenim dues alternatives: o progrés o bloqueig. O bloqueig o Pedro Sánchez".

Per la seva banda, l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha demanat a aquells que vulguin acabar amb la inestabilitat i optar pel progrés "que no ho dubtin, voteu al partit socialista". Cordón ha explicat que la proposta dels i les socialistes "és transversal i dialogant, perquè posem a les persones per davant de tot"; i Èlia Tortolero, candidata socialista el senat, ha donat les gràcies a Josep Borrell per la feina feta fins ara, i ha denunciat que el que ha passat a Catalunya "és el desenllaç d'una política fracassada".

Palabras clave: