D’aquí a 15 dies Barcelona tornarà a tenir un alcalde socialista

  • Jaume Collboni
  • Actualizado:
  • Creado:

Jaume Collboni, Josep Borrell, Miquel Iceta i Reyes Maroto obren la campanya del PSC per a les eleccions municipals i europees del 26 de maig

El candidat del PSC a l’Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat avui que “sortim a guanyar aquestes eleccions, d’aquí a 15 dies Barcelona tornarà a tenir un alcalde socialista”. “Seré un alcalde pragmàtic, que vol resoldre problemes i no crear-ne de nous. Ser de Barcelona és el contrari de sentir que es volen aixecar fronteres entre Catalunya i la resta d’Espanya”, ha afegit.

 

Jaume Collboni ho ha dit a l’acte d'inici de campanya del PSC per a les eleccions municipals i europees, on també hi ha intervingut el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, la ministra en funcions d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto i el ministre en funcions d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació i candidat del PSOE a les eleccions europees, Josep Borrell.

 

Durant la seva intervenció, Josep Borrell ha indicat que “Europa és la part mes lliure del món, la més rica, la més prospera. I tot i així massa gent viu en la pobresa. Som encara una societat terriblement desigual. I per combatre-ho cal que Europa estigui mes unida i forta”.

 

Per la seva banda, Miquel Iceta ha assenyalat que cal anar a votar el proper dia 26 perquè “l'extrema dreta s'atura amb participació, amb idees, amb força, amb propostes. Això ho ha demostrat Espanya el 28A”.

 

Palabras clave: