Com més PSC, més diàleg, més convivència, més progrés i més solucions

  • Miquel Iceta
  • Actualizado:
  • Creado:

Miquel Iceta i Jaume Collboni clouen la convenció municipal del PSC a Barcelona

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “qui vulgui que recuperem l’empenta i la il·lusió de la Barcelona que volem”, té el PSC, que “serà el primer partit de Barcelona i Catalunya. Aquest es el nostre compromís”. “La darrera proposta de la dreta  és canviar papers per a immigrants per nadons en adopció, i és aberrant. És la mateixa dreta les despulles de Ia qual traslladarem ben aviat”, ha ironitzat en relació a l’exhumació de Franco.

 

A la cloenda de la convenció municipal de Barcelona, que ha tingut lloc al recinte modernista de Sant Pau, Miquel Iceta ha assenyalat que “els independentistes diuen que van a bloquejar. Doncs nosaltres anem a avançar, que això és el que necessita aquest país. Pretenem una majoria ben àmplia sense hipoteques que ens permeti continuar transformant aquesta societat. Com més PSC, més diàleg, més convivència, més progrés i més solucions. I això ho volem aplicat a tota Espanya. La nostra és una campanya contra la resignació”.

 

Per la seva banda, el candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha explicat que “estem fent un camí d’anar sumant força, talent i idees al nostre projecte, per a la lluita per recuperar l’alcaldia de Barcelona i el lideratge de la ciutat”. Collboni ha destacat la feina feta tant des del Govern com des de l’oposició, perquè “una de les millors maneres d’explicar a la gent el que volem fer d’aquí a 70 dies és explicar-los el que ja hem fet”.

 

“Hem denunciat els incompliments i la incompetència del govern Colau. Allò que ha passat a Catalunya, on el Govern no governa i tenim un Parlament tancat, ha creuat la plaça Sant Jaume  i Colau ha lliurat a l’independentisme la clau del bloqueig de l’Ajuntament de Barcelona”, ha conclòs.

 

Palabras clave: