Amb el nostre vot podem derrotar d’un sol cop a la dreta i a l'independentisme

  • Manel Cruz
  • Actualizado:
  • Creado:

Manuel Cruz demana no quedar-se a casa el 10N:" cada vot socialista és decisiu per arribar a la solució que necessita Catalunya"

"Cada vot i escó socialista al Senat i el Congrés seran passes decisives en les solucions que necessita Catalunya" ha explicat aquest vespre el candidat socialista al senat, Manuel Cruz, durant la seva intervenció en l'acte d'inici de campanya celebrat a l'Hospitalet. Cruz considera que el 10N "cal anar a les urnes perquè com més força tinguem els socialistes més lluny quedarà l'etapa fosca que estem passant" i per això ha demanat als assistents "explicar el projecte a amics, amigues i família, per propiciar l'arribada d'un nou temps a Catalunya i Espanya".

Pel candidat socialista al senat, els i les socialistes "podem estar orgullosos de tot el que s'ha fet amb el nostre impuls" però "no estem aquí per recordar un full de serveis excepcional sinó per afrontar els nous reptes i oferir solucions i esperances". En aquest sentit, Cruz ha volgut fer èmfasi a la convivència i el diàleg "que és l'instrument privilegiat que ens proporciona la possibilitat d'acordar coses amb els altres". Per això ha demanat a Torra que parli amb l'altra meitat de Catalunya: "dialogui i acordi amb ella, i després si pot, intenti donar lliçons a la resta" li ha retret.

Pel primer secretari del PSC, Miquel Iceta, "el resultat d'aquestes eleccions es decideix a dues opcions:o governa la dreta amb Casado o l'esquerra amb Pedro Sánchez" per això ha alertat de la necessitat de "concentrar tot el vot progressista en paperetes del partit socialista".

Iceta ha lamentat que hi hagi gent que diu que estima Catalunya "però que de tant que l'estima l'enfonsarà. No els deixarem fer-ho! Volem una Catalunya rica i plena, i perquè ho sigui, necessitem que no es bloquegi l'aeroport i que es pugui anar a la universitat" ha explicat, reafirmant el compromís dels i les socialistes en "defensar i garantir els drets i llibertats de tots i totes". El líder socialista ha demanat als assistents "no caure en la campanya del PP que busca desmovilitzar" i ha recordat que "amb el nostre vot podem derrotar d’un sol cop a la dreta i al independentisme"


Durant la seva intervenció, l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín ha cridat a "tornar a reconstruir la Catalunya de tots" i ha considerat que l'actitud de Pedro Sánchez és "de temprança i serenor, molt diferent de la de Quim Torra, que no reconeix als que no són independentistes i no condemna la violència". Per Marín "No hi ha política sense diàleg. Hem de ser capaços de parlar, negociar i parlar" però malauradament els i les socialistes "som els únics que parlem de diàleg mentre que Quim Torra sembla que prefereixi un Govern a Espanya de PP, C's i Vox".

Per últim, la candidata al Congrés Mercè Perea, ha alertat que la dreta "no vol acordar, la dreta vol poder. Poder per imposar-se a la gent" i ha recordat que "tornem a eleccions perquè van bloquejar un govern progressista, i ara el que necessitem és un govern fort al qual ni dreta ni esquerra puguin fer xantatge"

Palabras clave: