Ni la dreta ni l’immobilisme poden derrotar l’independentisme

  • Miquel Iceta
  • Actualizado:
  • Creado:

Miquel Iceta defineix "el Respecte i la reconciliació" com "la divisa del nou president que haurà de demostrar de forma permanent que ho és de tots els catalans i no sols d’una meitat"

"El dia 21 decidim entre continuar pel camí de la fractura, el temor i el fracàs. O optem per la reconciliació, el seny i el progrés econòmic i social. Aquesta és l’essència de les eleccions de demà passat" ha explicat el candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, aquest matí en una conferència a Primera Plana, organitzada per El Periódico de Catalunya en motiu de les pròximes eleccions.

Iceta s'ha "volgut obligar personalment" a establir el seu "Contracte amb Catalunya". Un contracte que ha definit com "un conjunt d’obligacions que entomo voluntàriament al servei de la gent i del que només espero obtenir com a contrapartida el privilegi de poder servir el meu país des de la presidència de la Generalitat". Així doncs, el candidat socialista entoma 3 compromisos, que es resumeixen en l'obligació a obtenir avenços substantius i concrets en 2 anys en el desenvolupament de la seva proposta de Pacte d’Estat per  a Catalunya, a  que en el primer pressupost, el del 2018 algunes prioritats socials avui desateses quedin cobertes i a generar drets per a 100.000 treballadors que avui tenen contractes precaris o fraudulents, ja sigui per contractació fraudulenta o perquè no se’ls reconeixen les hores reals que treballen.

Per Iceta aquest contracte implica un canvi de rumb, "perquè ni la dreta, ni l’immobilisme, ni el retrocés poden derrotar políticament l’independentisme".

 

Adjuntem intervenció 

Ficheros adjuntos:

Palabras clave: