Escola d’Estiu del PSC

  • Actualizado:
  • Creado:

DIVENDRES inauguració a càrrec de Miquel Iceta i DISSABTE intervencions a càrrec de Jaume Collboni i del ministre José Luis Ábalos

Els propers divendres 15 i dissabte 16 de juny tindrà lloc l’Escola d’Estiu del PSC que, amb la vista posada en les properes eleccions municipals, se centrarà en donar a conèixer estratègies i bones pràctiques per als reptes més immediats que afrontaran els socialistes catalans.

L’escola se celebrarà a l’auditori Ernest Lluch, al Casal Socialista Joan Reventós a Barcelona (c/ de Pallars, 191).

 

DISSABTE 16 DE JUNY

Dissabte 16 de juny, a les 12:30 hores hi haurà les intervencions del secretari de Política Municipal del PSC i candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, i del secretari d’Organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos, que tancaran l'Escola d'enguany.

 

 

 

Us passem el programa detallat de dissabte i les sessions que tindran lloc:

 

A les 10:00 hores, hi haurà una sessió sobre comportament i opinió pública amb la investigadora de la UAB, Berta Barbet, que serà presentada pel president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor.

 

A les 11:00 hores hi haurà un taller de bones pràctiques, que estarà presentat i moderat per l’alcaldessa de Sant Boi i secretaria de Polítiques d’Igualtat, Lluïsa Moret, i en el què participaran l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el president de l’Associació Espanyola de Municipis de Muntanya, Paco Boya.

 

A les 12:30 hores tindrà lloc l'acte de clausura amb les intervencions de Jaume Collboni i José Luis Ábalos.

 

A partir de les 13:15 hores, la sessió final abordarà com afrontar les eleccions municipals des de les xarxes socials i hi intervindran l’alcalde de Jun i secretari de Dinamització d’Agrupacions Locals del PSOE, José Antonio Rodríguez Salas, i l’alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran.

 

 

 

Ficheros adjuntos: