Aquest país ja ha patit prou frustracions. Junts farem el país i serem més forts

  • Miquel Iceta
  • Actualizado:
  • Creado:

Miquel Iceta presenta un pla de xoc social amb el món municipal socialista

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, dit avui als alcaldes socialistes que “els que trenquen pactes no són gent de paraula, ni d’ordre ni de pau. Us agraeixo l’enteresa de no cedir al xantatge dels que us entren al despatx dient que pots seguir d’alcalde si trenques el carnet del PSC”. “Si soc president tothom es podrà fotografiar amb qui vulgui. Tothom saludarà tothom sense pensar si pensa igual o diferent. Si soc president voldria que recuperéssim el respecte entre totes les persones i les idees”, ha afegit.

 

Miquel Iceta ho ha dit en un acte amb el món municipal a Barcelona on ha presentat un pla de xoc social (s’adjunta) i en què també hi ha participat, entre molts altres, el secretari de Política Municipal, Jaume Collboni, del secretari adjunt de Política Municipal i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i de l'alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín. Referint-se al pla de xoc, Miquel Iceta ha assegurat que “tot això es possible Els que diuen que no es pot pagar tenen raó perquè ells no volen millorar el finançament i nosaltres sí. Uns, els independentistes, perquè estan en una altra galàxia i els altres perquè creuen que no cal. Però nosaltres el millorarem”.

 

“Em vull comprometre a que el que puguem fer, ho farem, i el que haguem d’ajornar, ho explicarem. Aquest país ja ha patit prou frustracions. Ho farem junts, no hi haurà reunions negades, junts farem el país i serem més forts”, ha conclòs.

 

Ficheros adjuntos:

Palabras clave: