Rosina López Vigil

Rosina López Vigil

Rosina López Vigil

  • Regidora Ajuntament d'Olesa de Montserrat Ampliar
  • Vicepresidenta de la “Asociación de Mujeres Progresistas del Estado Espanya
  • Presidenta de la Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat Baix Llobregat
  • Secretaria Polítiques Socials PCS Olesa de Montserrat
  • Consellera de Federació Federació PSC Baix Llobregat
Ampliar

Va néixer a Granada, és olesana des de 1959. És militant del Partit dels Socialistes de Catalunya d’ençà els seus orígens. Casada amb l’Enric Termens. Té dos fill i tres nets. Ha estat secretaria de la primera Associació de Pares de l’escola Nostra Sra. De Montserrat. Va ser fundadora i primera Presidenta de l’Associació de Pares i Mares del BUP d’Olesa al any 1987.

Ha estat sempre compromesa als moviments socials, polítics i culturals, molt vinculada en la lluita pels drets i llibertats de les dones, va fundar l’any 1993 l’Associació de Dones i Progrés.

Actualment és Secretaria de la Dona en l’agrupació local del PSC, i forma part del Consell de Dones del PSC. És Presidenta de la Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat i vicepresidenta de la “Asociación de Mujeres Progresistas del Estado”, també forma part del “Consejo de la Mujer” a diferents entitats i organitzacions estatals. en l'anterior legislatura ha estat Tinent d’Alcalde, de l’Àrea de Governació i Regidora de Politiques d’Igualtat i Sanitat i Consum de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat

El seu esforç és continuar per la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, avançar conquerint més quotes d’igualtat entre dones i homes. Creu en les polítiques locals i del cara a cara sobre tot, en cada acció que desenvolupa, la seva fita fonamental és feminitzar la política.
 

Campos obligatorios

Términos y condiciones