Eva Granados Galiano

Eva Granados Galiano

Eva Granados Galiano

  • Secretària Àrea de Política Institucional, Econòmica i Social Partit dels Socialistes de Catalunya Ampliar
  • Diputada Parlament de Catalunya
  • Portaveu GPS Parlament de Catalunya
Ampliar
  • Representa a Baix Llobregat

Barcelona, 1975. Casada, mare d’un fill.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona. Màster en Direcció Pública a Esade i experta en Mercat de Treball i Diàleg Social per la Universidad Complutense en col·laboració amb l’Escuela Julián Besteiro de la UGT.

Secretaria de l’Àrea de Política Institucional, Econòmica i Social Partit dels Socialistes de Catalunya.

Diputada del Grup Socialista al Parlament de Catalunya, actualment n’és  la seva portaveu. També és membre de la Comissió d’Afers Socials i Famílies.

A l’anterior legislatura del Parlament, fou portaveu adjunta del GS i portaveu socialista a la Comissió de Benestar Social, Família i Immigració. Ha estat membre del Secretariat Nacional de la UGT de Catalunya amb diferents responsabilitats com les secretaries d’Ocupació, de Política Institucional i la Vicesecretaria General. També ha participat del sindicalisme a nivell estatal al Comitè Confederal de la UGT. És treballadora en excedència de l’empresa ALSTOM, i també en l’àmbit de la recerca i difusió dels Drets Humans a la Universitat de Barcelona, així com en la informació i dinamització de joves al CISEC. Patrona de la Fundació Campalans i Directora de l’Informe Social.

Milita al PSC des del 1999 a l’agrupació de Pallejà de la Federació del Baix Llobregat.

Campos obligatorios

Términos y condiciones

  • Baix Llobregat