Turisme

Un turisme sostenible, diversificat, generador d’ocupació i riquesa, basat en la qualitat dels recursos i els serveis.

Imatge il·lustrativa de 'Turisme '

El turisme ha estat un dels pocs sectors que continua funcionant a Catalunya malgrat la crisi econòmica. Continua sent un sector competitiu, generador d’ocupació i d’activitat econòmica. Catalunya continua sent un destí turístic per excel·lència, gràcies també a la diversitat d’opcions, i per això és imprescindible continuar invertint en el sector per garantir una alta qualitat del servei. 

Els i les socialistes plantegem una política turística sostenible, diversificada, transversal, generadora d’ocupació i riquesa, basada en la qualitat dels recursos i els serveis turístics, així com en una potent promoció internacional de Catalunya i les seves marques turístiques.

 

Turisme regulat i de qualitat 

  • Establirem un Pacte Turístic que millori la competitivitat del sector, conjuntament amb les forces empresarials i laborals, apostant pel turisme de qualitat.
  • Fomentarem el turisme cultural a Catalunya, tot promocionant el patrimoni de cada localitat o municipi. 
  • Transferirem a les ciutats tots els ingressos derivats de la taxa turística i dotarem la ciutat de Barcelona de la capacitat normativa per fixar el seu impost turístic.
  • Defensem la regulació de manera estricta dels apartaments turístics.

Fitxers adjunts: