Què has de fer si et citen pel 1-Oct?


La mobilització del proper 1 octubre no serà un referèndum. No té garanties democràtiques, no hi ha cens, no hi ha col·legis electorals, però estan arribant cartes citant als membres de les "meses electorals" d'acord a un sorteig que s'ha fet en secret.
 
Nosaltres no deixem indefenses les persones que no vulguin participar en un referèndum sense garanties i per aquest motiu, aquí pots trobar una carta que pots descarregar-te adreçada al President Puigdemont, a Oriol Junqueras i al càrrec organitzador  i enviar-la a l'òrgan que convoqui la mesa. 
 
La movilización del próximo 1 de octubre no será un referéndum.  No tiene garantías democráticas, no hay censo, no hay colegios electorales, pero están llegando cartas citando a los miembros de las “mesas electorales” de acuerdo a un sorteo realizado en secreto.
 
Nosotros no dejamos indefensas a las personas que no quieran participar en un referéndum sin garantías y por ese motivo, aquí puedes encontrar una carta que te puedes descargar, dirigida al President Puigdemont, a Oriol Junqueras y al cargo organizador, y enviarla al órgano que convoca la mesa.
 

Fitxers adjunts: