President

Àngel Ros

Vivim moments complexos, alhora segurament transcendentals pel que impliquen per al nostre futur com a país i com a societat. Moments dels quals sovint no en prenem consciència, donada la rapidesa amb què transcorre tot avui en dia. És en aquest context que el PSC és encara avui més necessari; el PSC ha de ser avui i demà encara més fort.

Històricament, el Partit dels Socialistes de Catalunya ha estat decisiu a Catalunya i a la resta d'Espanya, en l'assoliment del major nivell d'autogovern i progrés social i econòmic. El PSC, com a partit representatiu dels treballadors i les treballadores, i de les classes mitjanes de Catalunya, ha de reformular la seva estratègia en aquest període de canvi social per liderar el futur dels catalans i les catalanes, com ho va fer des de l'any 1980 a la majoria d'ajuntaments i en els períodes més importants des de llavors a Catalunya i a l'Estat.

Els i les socialistes catalans refermem la nostra aposta de reforma de l'Estat i de les institucions amb una reforma constitucional, un model federal de l'Estat, i la sostenibilitat de l'Estat del Benestar basada en l'ocupació i el manteniment dels serveis públics.

El PSC es manté fidel als seus principis fundacionals des de 1978 i a l'esperit del catalanisme d'esquerres que ha fet possible la transformació de la societat i del país des dels ajuntaments i, també, des del Govern de la Generalitat. Un Partit que ara aposta per unes transformacions encara més profundes de les institucions de Catalunya i de l'Estat.

Els i les socialistes de Catalunya mantenim vigent el propòsit fundacional amb la voluntat de seguir donant resposta a una societat que reclama canvis profunds, que requeriran més força política d'esquerres a Catalunya.

Estem i volem seguir sent presents i decisius, donant resposta precisament a les aspiracions identitàries així com a les aspiracions de benestar, progrés social i cultural, a través de l'acció política, del contacte i l'atenció a les persones, també a través de la xarxa.

A través d'aquest web i les xarxes socials, a les ciutats, pobles i carrers, el Partit dels Socialistes de Catalunya vol arribar a cada una de les persones que, en definitiva, sou la principal raó d'acció i servei.

Àngel Ros i Domingo
President del PSC