Nota informativa sobre el Reglament Europeu de Protecció de Dades

AL PSC CUIDEM LES TEVES DADES

 

ACTUALITZEM LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT I ENS ADAPTEM AL REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES


L’entrada en vigor el 25 de maig del nou Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD) és una oportunitat per millorar les nostres relacions amb els usuaris i afiliats del Partit, i per això et convidem a revisar la nova política de protecció de dades orientada a què puguis decidir la manera en què comparteixes les teves dades amb nosaltres.
 
Volem que sàpigues en què consisteixen aquestes millores:
 
  • Informació i transparència en el tractament de les teves dades personals.
  • Serà més fàcil decidir sobre les teves preferències, les teves comunicacions, deixar de compartir la teva informació personal o modificar els teus interessos. 
  • En tot moment podràs exercir els teus drets segons la nova Política de privacitat que pots consultar a http://www.socialistes.cat/ca/pagina/politica-de-privacitat
 
Davant qualsevol dubte, estem a la teva disposició, i ens pots contactar a través del correu electrònic lopd@psc.cat.
 
 
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable del tractament: les teves dades són  tractades pel PSC.
Finalitat del tractament: la finalitat del tractament és gestionar les relacions amb els afiliats i les comunicacions periòdiques sobre les activitats que organitza el Partit.
Legitimació: la base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment atorgat al moment de donar-te d’alta com a afiliat.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es cediran a terceres persones.
Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió, així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets, pots consultar la nostra política completa de protecció de dades aquí: http://www.socialistes.cat/ca/pagina/politica-de-privacitat
 
Atentament,