L'agenda socioeconòmica que no pot esperar
Per als i les socialistes catalans, el pla de xoc que plantegen Junts pel Sí i la no solucionarà res. En primer lloc, perquè amb 270 milions d’euros no n’hi ha prou per fer front a la greu situació d’emergència social que patim a Catalunya. I en segon lloc, perquè s’inclouen mesures ja aprovades al Parlament de Catalunya que el Govern d’Artur Mas no ha complert. A més, ens traslladen un projecte socioeconòmic que en col·laboració i lleialtat amb altres institucions ja seria difícil de complir, i actuant amb desobediència és doncs impossible. 

En un país normal un Govern, encara que estigui en funcions, fa un funcionament normal de les seves institucions i aplica les polítiques que calgui, però a Catalunya ens trobem en una situació de paràlisi de la gestió del dia a dia. No pot ser que el Parlament i el Govern concentrin tota la seva energia i estiguin focalitzats a una negociació sobre la investidura de Mas, donant de nou l’esquena als milers de catalans i catalanes que més estan patint els estralls de la crisi i la seva nefasta gestió.

Per a nosaltres, hi ha qüestions que no poden esperar i el Govern ha d’explicar la seva gestió. Per això que des del Grup Parlamentari Socialista presentem una agenda socioeconòmica de mesures urgents per, entre d’altres, resoldre l’emergència social, reactivar l’economia i reformar el funcionament de l’Administració.


Podeu descarregar-vos les infografies al flickr del PSC.