El PSC al teu Whatsapp


El vídeo més important, la imatge més rellevant… El PSC al teu whatsapp!

Volem comunicar-nos amb tu fàcilment, de forma directa, ràpida i eficaç. I farem servir el whatsapp per a mantenir-te al dia de tot el què fem.

És per això que hem decidit impulsar l'ús del WhatsApp del PSC, on rebràs informació referida al partit i de les diferents campanyes electorals i també tindràs accés a les infografies i vídeos per al vostre propi ús i perquè compartiu a les xarxes socials el que considereu oportú.

Per això és necessari que incloguis el número de telèfon 607 19 87 13 entre els contactes del teu mòbil per poder rebre els missatges de WhatsApp.
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable del tractament:PSC
Finalitat del tractament: donar-te d’alta al servei de whatsapp per fert-te arribar periódicament informació sobre les activitats del Partit.
Base legal per al  tractament: el consentiment atorgat amb l’acceptació de la present política de protecció de dades.
Destinataris de les dades: no seran  comunicades a terceres persones  excepte per obligació legal.
Drets: per exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa pot enviar un correu a dpd@socialistes.cat  
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els seus drets, pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a:  http://www.socialistes.cat/ca/pagina/politica-de-privacitat