Volem més futur per la gent jove del nostre país, que vol dir més futur pel nostre país

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet afirma que ”hi ha tres grans eixos quan parlem de joves: formació, mercat laboral, i habitatge i emancipació”

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat avui que ”hi ha tres grans eixos quan parlem de joves: formació, mercat laboral, i habitatge i emancipació. Els PGE suposaven 71 milions d’euros en beques. Llàstima que no sortissin endavant, llàstima que es produís aquesta pinça entre els independentistes i la dreta”. “Volem millorar el sistema de beques. No només augmentar les partides, sinó millorar el sistema. Mes futur per la gent jove del nostre país, que vol dir més futur pel nostre país”, ha indicat.

 

Durant una visita al Festival de Flors i Jardins de Barcelona, "De Flor en Flor", al Poble Espanyol, acompanyada pel número 1 i la número 2 de la lllista del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni i Laia Bonet, Meritxell Batet ha explicat que “hem posat en marxa un pla de retorn de talent. 23.000 joves podrien tornar al nostre país. Pel que fa a l'habitatge, hem aprovat un decret llei per facilitar l’accés i protegir el llogater. Volem impulsar també un programa de formació per a les persones joves que van abandonar prematurament els estudis”.

 

Per la seva banda. Jaume Collboni ha dit que “falten set dies per les eleccions generals, en set dies aquest país ha de decidir si ha d’anar cap endavant o tirar 40 anys enrere”.

 

Paraules clau: