Una victòria socialista a Catalunya és el que aturarà la dreta a Espanya

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Batet defineix a Pedro Sánchez com "el President de la convivència"

"Necessitem que el 28A hi hagi mes representació socialista al congrés i al senat per pofer protegir i garantir els serveis socials" ha alertat la número 1 per Barcelona del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, en un contacte informatiu a Tarragona, on ha definit la llista socialista per Tarragona com "una candidatura intergeneracional i que aposta per la igualtat entre homes i dones".

Batet creu que "una victòria socialista a Tarragona i a Catalunya és el que pararà un govern de dretes a Espanya" i ha animat a no quedar-se a casa per aconseguir una majoria forta.

Finalment, la candidata socialista ha tingut un record per la mort d' Ana Santos, regidora de l'ajuntament de Tarragona: "fa uns dies que ens va deixar pero encara arrosseguem la pena" ha lamentat.

Batet ha estat acompanyada de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que ha alertat de no confiar-nos: "hem de buscar el vot indecís per assegurar la victòria", i pel cap de llista  al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, que ha explicat que Tarragona "només pot estar contenta amb un govern Sánchez, ja que han invertit en infraestructures necessàries" i ha definit a Batet com "la candidata que representa el diàleg. Nosaltres preservarem el diàleg fins el final" ha conclòs.

Paraules clau: