Tots hem de fer esforços per començar a dialogar

  • MIQUEL ICETA
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta recorda des de Brussel·les que “hi va haver el compromís que tant la mesa entre governs com la comissió bilateral es poguessin trobar al llarg del mes de febrer”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha agraït avui al President Sánchez que hagi situat una data per a la mesa de diàleg i ha recordat que “hi va haver el compromís que tant la mesa entre governs com la comissió bilateral es poguessin trobar al llarg del mes de febrer. Ara és el Govern de Catalunya qui ha de dir si li va bé aquesta data”.

 

En declaracions als periodistes durant la seva vista institucional a Brussel·les, Miquel Iceta ha dit que “sembla que hi ha divisió al Govern català sobre el funcionament d’aquesta mesa i és el que està impedint que arrenqui, però a la reunió entre presidents es va acordar que tant la mesa de diàleg  com la comissió, bilateral s’haurien de trobar abans d’acabar el febrer”.

 

“Una primera reunió és un primer contacte, en què els dos governs explicaran la seva perspectiva, Haurem de veure com s'acorda la dinàmica de treball. Tots hem de fer esforços per no frustrar aquesta expectativa i començar a dialogar”, ha conclòs.

 

Avui el Primer Secretari del PSC ha continuat amb la seva agenda de reunions de treball a les institucions europees, que ha inclòs un briefing amb mitjans de comunicació i trobades amb el director general de Comunicació del Parlament Europeu, Jaume Duch, l’alt representant de VP de la Comissió Europea, Josep Borrell; i amb la direcció del Grup S&D i els caps de delegació per explicar la nova situació a Espanya i les perspectives de diàleg per trobar una solució per a Catalunya.

 

 

Paraules clau: