Tots els grups que vulguin un govern progressista han de treballar per fer-lo possible

  • Salvador Illa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Salvador Illa afirma que “fa temps que els socialistes advertim que hi ha desgovern a Catalunya, i al CEO queda constatat amb el 56% dels ciutadans que posen un suspès a l'acció de govern”

El secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “la investidura fallida de la setmana passada és una mala notícia per a tothom, i val a dir que ens va estranyar moltíssim que Unidas-Podemos no fes mai un acord programàtic. No es pot fer un Govern de coalició sense parlar de continguts. Perquè no hi ha govern sense programa”. “El PSOE s’ho va treballar molt, va fer dos documents sobre acció de govern. Ara és moment per a la reflexió i per fer balanç sobre com s’ha arribat fins aquí i a finals d’agost començar a parlar seriosament, tots amb tots, i mirar en quins escenaris es poden aproximar posicions”, ha afegit.

 

En roda de premsa al casa socialista Joan Reventós, Salvador Illa ha indicat que “tots els grups que tenen com a horitzó que Espanya tingui un president i un govern progressista haurien de treballar de forma activa perquè fos possible. I la responsabilitat d’anar a eleccions si això passa serà de tots, sobretot si es té en compte que no hi ha una altra alternativa que no passi per la presidència de Pedro Sánchez”.

 

En relació a l’enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió, el secretari d’Organització ha destacat que “hi ha un inferior al 10% a les postures unilaterals, i aquells que la defensaven comencen a desmarcar-se” i ha assenyalat que “fa temps que els socialistes advertim que hi ha desgovern a Catalunya, i a l’enquesta queda constatat amb el 56% dels ciutadans que posen un suspès a l'acció de govern”.

 

Paraules clau: