Sortim a guanyar les eleccions municipals i europees

  • Salvador Illa
  • Actualitzat:
  • Creat:

"Afrontem la campanya d'una forma neta, respectuosa i en positiu, on esperem una alta participació" ha explicat Salvador Illa a la presentació de la campanya per a les eleccions municipals i europees.

El secretari d'Organització i director de campanya del PSC, Salvador Illa ha explicat avui matí en roda de premsa que "els ciutadans podran escollir la papereta del PSC al 94% dels municipis de Catalunya" on es presenten 524 llistes per a les eleccions municipals. Illa destaca que "el PSC surt a guanyar aquestes eleccions amb l'enfortiment del partit després dels resultats del passat 28 d'abril".

"Estem convençuts que Jaume Collboni serà el proper alcalde Barcelona, i molt orgullosos de què hi haurà dos eurodiputats del PSC com Josep Borrell i Javi López" ha emfatitzat Salvador Illa. També ha anunciat que durant la campanya "set ministres i Pedro Sánchez per partida doble visitaran Catalunya per recolzar als nostres candidats" com també ha afirmat que "Miquel Iceta recorrerà moltes ciutats explicant el programa progressista".

Una de les visites de Pedro Sánchez es produirà demà a la plaça Angel Pestaña de Barcelona. Avui es fa l'acte d'inici de campanya a l'encreuament de la Rambla Prim amb el carrer Pujades, també de Barcelona. Illa ha avançat que "intervindrà el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, la ministra en funcions d'Indústria Reyes Maroto, el candidat a les eleccions europees i ministre en funcions d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació Josep Borrell, i l'alcaldable per Barcelona Jaume Collboni".

El socialista creu que "Barcelona ha de tornar a ser una ciutat oberta i capital de la mediterrània, amb la necessitat d'avançar després de quatre anys de retrocés". Pel que fa a Europa detalla que "són unes eleccions existencials i rellevant on ens juguem més Europa per poder afrontar de seguretat i enfortiment del benestar".

Finalment, també ha intervingut el director de campanya del PSC de Barcelona, Carlos Prieto que ha manifestat que "no volem una Barcelona subordinada a l'independentisme amb Esquerra Republicana recolzada per Colau" qualificant la candidatura de Collboni com "l'esquerra no independentista que compta amb un model de referència amb experiència i aliat d'Espanya". Prieto avança "que a la campanya es mostrarà com el PSC sortirà a guanyar sense complexos".

Paraules clau: