Sortim a guanyar Barcelona, tenim un equip per governar

  • Jaume Collboni
  • Actualitzat:
  • Creat:

L'alcaldable per Barcelona ha presentat a l'exdirector dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, com a número 3 de la seva candidatura

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona ha explicat que un dels temes més importants per a la seva candidatura es tracta de la seguretat de la ciutat: "és un dels temes que més preocupa a les ciutadanes i ciutadans de Barcelona, i nosaltres donarem resposta a aquesta necessitat". A més Collboni ha afirmat que una de les primeres mesures que prendrà com a alcalde serà "l’ampliació en 1000 agents els cos de guàrdia urbana, per prevenció o proximitat". “Sortim a guanyar Barcelona, tenim un equip per governar”, ha deixat clar el candidat socialista durant la seva compareixença.

 

Albert Batlle serà el número 3 de la candidatura del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, en conseqüència de l’acord d’Units per Avançar amb els socialistes. "Compta amb una llarga experiència política en matèria de seguretat" ha explicat Collboni. Batlle va ser director dels Mossos d'Esquadra i regidor durant quasi dues dècades a aquest ajuntament, que ha manifestat que "la seguretat no és de dretes i que s'ha de garantir la convivència i el civisme".

Jaume Collboni, també acompanyat per la seva numero 2 Laia Bonet, ha manifestat que "la candidatura del PSC està pensada per governar i guanyar les eleccions, comptant amb una transversalitat d'homes i dones amb experiència". A més ha destacat que "és moment de formar el govern des del primer dia i deixar enrere els experiments i els assajos". Considera que la seva es una candidatura que “pot il·lusionar i sumar a molta gent de la ciutat. Ens plega el compromís per Barcelona”.

Preguntat a la roda de premsa per les eleccions del 28 d'abril s’ha referit de la següent manera: "els socialistes sortim a guanyar i a intentar aconseguir una àmplia majoria, per no haver d'estar condicionat per cap altre partit". Considera que és necessari "que puguin haver molt vots socialistes per desplegar el programa social adequat que Barcelona i Espanya necessita".

Paraules clau: