Som la garantia del bon govern i del prestigi internacional de Barcelona

  • Jaume Collboni
  • Actualitzat:
  • Creat:

Ningú que s'estimi aquesta ciutat pot imaginar un alcalde que pensa més en el que diuen a Waterloo que en escoles bressol, ambulatoris o residències de gent gran

"La decisió de diumenge és clara: o un govern pro independentista Maragall Colau, o un govern pro Barcelona encapçalat per Jaume Collboni" ha explicat aquest vespre el candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona en l'acte final de campanya que el PSC ha realitzat al Carmel.


Per Collboni votar socialista és votar "la garantia del bon govern, de la seguretat i del prestigi internacional de la nostra ciutat". Per això considera que votar socialista "és un vot útil i segur perquè la ciutat avanci" i per "tornar a ser Barcelona".


Collboni també s'ha referit a la decisió de la Mesa del Congreso de suspendre als diputats presos, recordant que "en una democràcia avançada es respecten les normes, les lleis i les institucions. Aquestes són les regles del joc. I això és absolutament compatible amb defensar el diàleg i allargar la mà".

Per la seva banda, el candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, ha defensat la necessitat "d'una Europa .més pròxima humana i social, que sigui capaç de representar els drets humans i les llibertats." Per això ha reclamat el vot als i les socilistes, per poder canviar el rumb de la UE i acabar amb l'hegemonia del PP a les institucions europees.


Finalment, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha alertat que "Barcelona avui està pitjor que fa 4 anys, però nosaltres no ens resignem". Iceta ha lamentat que Colau decidís fer fora el PSC del govern i ha considerat que la història de l'actual govern de la ciutat és la història d'un fracàs. Per això ha demanat un canvi "però no qualsevol canvi. Un canvi que ens faci tornar a la nostra estimada Barcelona!".

 

 

Paraules clau: