Si la dreta governa només es podran manifestar els que pensen com ells, i és molt preocupant

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta afirma que “hi ha molts espanyols que el que volen és que Catalunya se senti còmode dins d’Espanya i buscar un acord. Aquesta és l’Espanya que volem”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “som partidaris que parlem de les catalanes i catalans, de les espanyoles i espanyols. Hi ha molts espanyols que el que volen és que Catalunya se senti còmode dins d’Espanya i buscar un acord. Aquesta és l’Espanya que volem. Els independentistes han de reconèixer que la majoria de catalans no volem la independència i per tant haurem de buscar aquest acord”.

 

Miquel Iceta ha fet aquestes declaracions abans de participar al Comitè Federal del PSOE que se celebra avui a Madrid. En relació a la manifestació d’ahir i davant les crítiques de la dreta al fet que es permetés la mobilització, Miquel Iceta ha assenyalat que “hi ha gent que no s’ha llegit la Constitució. Parlen molt d’ella però obliden que la Constitució consagra aquests drets a la llibertat d’expressió i manifestació, i això és el que es va produir ahir a Madrid. Si la dreta governa només es podran manifestar els que pensen com ells, i això és molt preocupant”.

 

Paraules clau: