Seguirem treballant des de l'oposició per la Barcelona forta i cohesionada socialment que sempre hem defensat

  • Jaume Collboni
  • Actualitzat:
  • Creat:

Jaume Collboni lamenta que Colau hagi estat "més pendent del que pensen els independentistes que del que necessiten els ciutadans de Barcelona"

"Marxem a l'oposició amb orgull per la feina feta durant aquest any i mig. Hem estat lleials a la tradició del nostre partit i hem obrat amb coherència amb el que és el nostre ADN polític" ha explicat Jaume Collboni aquest matí a la roda de premsa posterior a l'executiva del PSC, on ha reflexionat sobre la decisió de Colau i Barcelona en Comú de trencar el pacte de govern a Barcelona.

"Els que s'han alegrat que s'hagi trencat el pacte han estat els independentistes i el PP" ha afirmat Collboni, que ha lamentat que Colau hagi estat "més pendent del que opinen els independentistes que del que demanen els barcelonins i barcelonines".

"Són temps de construir, de superar diferencies, de gestionar la pluralitat de la ciutat, i per això no érem partidaris de trencar res més en aquest país" ha explicat, deixant clar que des del PSC "s'ha defensat amb convicció, claredat i coherència que aquest pacte era la solució de futur per la ciutat" i ha considerat que aquesta decisió "es tracta d'un error històric. Colau és la primera alcaldessa que no defensa el seu propi govern davant el seu propi electorat".

Collboni ha volgut deixar clar que els i les socialistes "serem lleials amb la ciutat i farem una oposició responsable. Seguirem treballant per la Barcelona forta i cohesionada socialment que sempre hem defensat" ha conclòs.