Salvador Illa pot ajudar molt al repte que té aquest govern: polítiques progressistes i diàleg

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta creu que aquesta legislatura serà "més llarga del que alguns voldrien, i sobretot més profitosa del que pugui semblar en un inici"

"Salvador Illa aportarà capacitat de gestió, tarannà dialogant i prudència, fent del diàleg un dels instruments bàsics pe fer política" així s'ha expressat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en un contacte amb la premsa posterior a la presa de possessió de Salvador Illa com a ministre de Sanitat.

Iceta considera que cal abordar "amb optimisme i ganes" aquesta legislatura, que creu que serà "més llarga del que alguns voldrien, i sobretot més profitosa del que pugui semblar en un inici". Pel líder socialista, el progrés del conjunt dels espanyols i espanyoles "depèn de l'èxit del govern". Per això considera que "el repte col·lectiu" d'aquest govern és "treure les polítiques de progrés i obrir un diàleg a Catalunya per resoldre el problema que tenim", i que Salvador Illa pot ajudar molt aque així sigui, "per això és motiu d'orgull pel PSC" ha conclòs.

Paraules clau: