Reclamem a tots els partits que es comprometin a desterrar la intolerància i el joc brut

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet diu en un acte a Vilanova i la Geltrú que “no pots pretendre guanyar unes eleccions dividint la societat, perquè després et serà impossible governar-la”

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha reclamat a tots els partits polítics “que es comprometin a desterrar la intolerància i el joc brut. No pots pretendre guanyar unes eleccions dividint la societat, perquè després et serà impossible governar-la. No pots pretendre fer una campanya electoral insultant al contrincant. Quin exemple donen aquests partits polítics que estan tot el dia desqualificant al contrincant?”.

 

En un acte a Vilanova i la Geltrú, acompanyada de Juan Luis Ruiz, candidat a l’alcaldia del PSC a Vilanova i la Geltrú i Francesc Rica, secretari general de la UGT de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf. Meritxell Batet ha assenyalat que “aquests que diuen que s’estimen molt Catalunya van dir que no als PGE fent la pinça amb els partits de dretes. Per això justament hem d’anar a votar tots i totes. Per garantir que el pròxim govern sigui un govern socialista i progressista”.

 

“No ens podem permetre anar enrere. Podem governar d’una altra manera i ho hem demostrat durant nou mesos, intentant no deixar a ningú enrere”, ha conclòs.

 

 

Paraules clau: