Queda clar que l’alternativa a l’independentisme a Catalunya som els socialistes

  • Salvador Illa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Salvador Illa afirma que “Torra és un problema, i hi ha molts motius per censurar la seva inacció, però en termes polítics C’s s’han demostrat completament inútils”

El Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “després del debat de la moció de censura, queda clar que l’alternativa a l’independentisme a Catalunya som els socialistes”. “Torra és un problema, certament, i hi ha molts motius per censurar la inacció política del seu govern, però C’s no és la solució. Van tenir un suport molt important a les eleccions catalanes del 2017, però no han estat capaços de traduir aquest suport ciutadà en coses útils i concretes per al conjunt de les catalanes i els catalans”, ha afegit.

 

En roda de premsa al Casal Socialista Joan Reventós, Salvador Illa ha assegurat que “en termes polítics, C’s s’han demostrat completament inútils. Des d’ahir es posa encara més de manifest que l’única alternativa a Catalunya som els socialistes, i així afrontem les eleccions del 10 de novembre i les successives convocatòries electorals que hi hagi a casa nostra”.

 

 

Paraules clau: