Què amaguen els independentistes bloquejant la comissió d'investigació sobre espionatge?

  • Alícia Romero
  • Actualitzat:
  • Creat:

PSC-Units demanarà la reconsideració de la decisió d'ERC, JxCat i CUP de tombar la comissió d'investigació sobre l'espionatge a periodistes i polítics

Alícia Romero s'ha mostrat "indignada" aquest matí davant la decisió d' ERC, JxCat i la CUP de tombar la comissió d'investigació sobre l'espionatge a periodistes i polítics que PSC-Units juntament amb Catalunya en Comú Podem, PP i C's van presentar al Parlament i que segons el reglament de la cambra, s'hauria d'haver constituït automàticament.

Romero ha explicat que el grup socialista demanarà la reconsideració d'aquesta decisió i s'ha preguntat "què és el que JxCat, ERC i CUP volen amagar als ciutadans" i quina república és la que volen construir: "Aquesta és la república transparent i amb llibertat que volen? Les credencials que ens estan mostrant no responen en positiu a aquestes preguntes" ha conclòs.

Preguntada sobre la reunió de la comissió bilateral que se celebrarà demà a la tarda, la diputada socialista s'ha mostrat convençuda que el govern de Pedro Sánchez "parlarà dels temes que calgui". Per Romero "hi ha molts temes importants als quals valdria la pena arribar ja a acords".

Paraules clau: