Quan votem, pensem en el futur del nostre país

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet, Manuel Cruz i Miquel Iceta fan una crida a la participació a les eleccions

La presidenta del Congrés i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha indicat avui que “el dia de les eleccions, el més important és que tothom decideixi per si mateix, que tots votem perquè si no són d’altres els que decideixen per nosaltres. Quan votem, pensem en el futur del nostre país. Crec que és important que caminem cap a un país sense exclusions, amb justícia social i on puguem conviure plegats, i sobretot un país que no estigui dividit”. “Volem el vot de la justícia social, de la convivència i de l’esperança, i pugui sortir un govern fot per superar aquest bloqueig”, ha afegit Batet després de votar a l'Escola Pare Poveda de Vallcarca.

 

El president del Senat i candidat del PSC a la Cambra Alta, Manuel Cruz ha animat tota la ciutadania a votar i ha desitjat que la jornada electoral d'avui transcorri amb normalitat i sense cap incident. Cruz, que ha votat a primera hora del matí al col·legi Maristes La Immaculada de Barcelona, ha reivindicat que “una societat que participa democràticament és una societat democràticament sana”.

 

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assenyalat que les eleccions són “una gran oportunitat per acabar amb el bloqueig i poder tenir un Govern progressista”. En declaracions a la premsa després de dipositar el seu vot al col·legi electoral situat a la Universitat de Barcelona, Iceta ha demanat als ciutadans que votin com si aquest diumenge se celebrés “una segona volta” de les eleccions d'abril.

 

 

Paraules clau: