Quan governa la dreta és justament quan hi ha més perill per a Espanya

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Pedro Sánchez, Meritxell Batet, Miquel Iceta i Jaume Collboni intervenen a la cloenda de la Convenció Municipal del PSC a Tarragona

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, i el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, han coincidit avui a denunciar que “quan governa la dreta és justament quan hi ha més perill per a Espanya i quan s'agreuja la crisi territorial”. Ho han dit en un acte que ha reunit un miler de persones a Tarragona i en què també hi ha intervingut el president del Govern d’Espanya i candidat del PSOE a la reelecció, Pedro Sánchez.

 

Meritxell Batet, ha promès que el PSOE farà una campanya de les eleccions generals en positiu i sense distingir entre bons i dolents: “No donarem carnets de bons i mals catalans. No donarem carnets de bons i mals espanyols”. "La dreta, ja no és que arribi tard. És que vol involucionar, que les nostres societats retrocedeixin. I no ho permetrem”, ha dit.

 

Miquel Iceta ha afirmat que si els socialistes governen a Espanya no hi haurà independència ni referèndum, però tampoc “una condemna a Catalunya a no tenir institucions d'autogovern a través d'un 155 permanent".

 

Pedro Sánchez ha assegurat que Catalunya “el que vol és la convivència” i ha demanat als independentistes “que deixin de mentir, que siguin valents i diguin als catalans 'us hem enganyat. Volem tornar al camí constitucional i estatutari, reforçar l'autogovern'".

 

Paraules clau: