President, no allargui més la vida d'aquest Govern. Catalunya ha d’obrir una nova etapa

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta demana eleccions perquè “estic convençut que una majoria de catalans i catalanes volen una Catalunya millor, i per això necessitem un govern millor”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui al debat de Política General que “com més aviat tinguem un govern capaç de desplegar prioritats, millor per Catalunya, millor pels catalans i les catalanes. Allà on el catalanisme hi posava unitat, excel·lència i progrés; el govern independentista ha provocat divisió, incompetència i retrocés. Catalunya ha d’obrir una nova etapa”. “President, ningú no està per sobre de la llei. És millor per Catalunya que sigui el president de la Generalitat qui convoqui eleccions i li demano que acabem aquesta legislatura amb la màxima dignitat possible”, ha afegit.

 

Durant la seva intervenció, Miquel Iceta ha assenyalat que “Catalunya és un gran país. Ho té tot per sortir-se’n. Però en canvi té un govern que és un fre pel progrés. A Catalunya hi caben molts projectes i moltes sensibilitats. Tan catalanista és aquell que diu que vol la independència com aquell que vol federar-se amb la resta de pobles d’Espanya”.

 

“Estic convençut que una majoria de catalans i catalanes volen una Catalunya millor, i per això necessitem un govern millor. Perquè l’únic camí per a la reactivació econòmica i la reconstrucció social és el de la unitat, i vostès, amb la confrontació, van en sentit contrari. Jo no allargaria més la vida d'aquest Govern. Que siguin els catalans els que ens diguin com volen que encetem una nova etapa”, ha conclòs.

Paraules clau: