Per frenar el Covid-19 cooperem i seguim les recomanacions dels experts

  • Actualitzat:
  • Creat:

Donem ple suport a les decisions dels governs de Catalunya i Espanya per contenir el coronavirus i lluitar contra la pandèmia i demanem a la població practicar la prevenció amb una actitud cívica i responsable.

El Govern d'Espanya ha aprovat un nou paquet de mesures contra el Covid-19, "necessaries per protegir la salut pública de les persones", i "obeïnt estrictament a criteris cientifics" ha explicat el president Pedro Sánchez, que ha defensat els criteris presos fins ara i ha alertat que "es seguirà fent un seguiment continu de la situació, en coordinació amb totes les administracions"


El president del Govern ha fet una crida a la societat civil a "cooperar, seguint les recomanacions dels experts": extremant les mesures de higiene i seguint al peu de la lletra les instruccions sobre contactes socials.


Des del PSC, volem agraïr la feina que està fent el personal sanitari i d'emergències i traslladar-los tot el nostre recolzament. Donem ple suport a les decisions dels governs de Catalunya i Espanya per contenir el Covid-19 i lluitar contra la pandèmia i demanem a la població practicar la prevenció amb una actitud cívica i responsable.

Paraules clau: