Només hi ha un camí per resoldre els problemes i és el del diàleg

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta afirma que “a Catalunya l’alternativa només pot ser al voltant del PSC i la meva voluntat és la d’encapçalar-la”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta ha afirmat avui que “avui volem posar de relleu l’arrencada del Govern, que ha estat molt bona, amb polítiques socials molt importants que es refereixen al salari dels funcionaris, al salari mínim i a les pensions, i també l’esforç enorme que està desplegant el President del Govern per tenir una agenda per al retrobament a Catalunya”. “Volem reconèixer aquest esforç i acompanyar-lo: només hi ha un camí per resoldre els problemes i és el del diàleg. Serem persistents en aquest camí sent conscients de la dificultat”, ha afegit.

 

En declaracions als mitjans abans de participar al Comitè Federal del PSOE, Miquel Iceta ha assegurat que “és un dia per animar els companys de Galícia i Euskadi, que tenen una cita electoral el 5 d’abril i comptaran amb el suport de tots els socialistes d’Espanya. “A Catalunya estem en un període clarament preelectoral i ens estem preparant, perquè les enquestes ens diuen que només hi ha dos escenaris possibles: o la continuïtat d’un esquema de Govern com l’actual, amb una majoria independentista, un Govern independentista i un president independentista, o una alternativa, i aquesta alternativa si es pot construir només pot ser al voltant del PSC i la meva voluntat és la d’encapçalar-la”, ha conclòs.

 

Paraules clau: