Només el vot socialista garanteix el govern progressista i estable que necessitem

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta fa una crida a concentrar el vot el 10N per fer inviable el bloqueig i obtenir un govern fort

El primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialites – Units per Avançar, Miquel Iceta, ha assegurat avui que “només el vot socialista garanteix el govern progressista i estable que necessitem, hem de fer inviable un nou bloqueig concentrant el vot”. “El nostre objectiu no pot ser altre que guanyar bé les eleccions en el conjunt d’Espanya i esdevenir la primera força política a Catalunya”, ha assegurat en el decurs de la seva intervenció al Fòrum Europa-Tribuna Catalunya que organitza Nueva Economia Fórum, destacat que el 10 de novembre “tenim la segona volta del 28 d’abril, cal concentrar el vot per assegurar un govern fort”.

 

Miquel Iceta, que ha estat presentat per la presidenta del Congrés i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha destacat també durant la seva conferència que “a Catalunya tenim un mal govern, un govern desorientat, dividit i en fallida. Un govern que gesticula molt per amagar la seva profunda impotència, que no ha estat encara capaç de fer balanç del fracàs del procés ni ha sabut reformular la seva estratègia; mireu si la fallida del govern és important que aquest any van renunciar a presentar un projecte de pressupostos al Parlament”. Sobre el paper de Quim Torra ha assegurat que “certament, no és president per gestionar una autonomia. Potser voldria ser el President de la República Catalana, però no és el president que convé a la Generalitat de Catalunya”, ha subratllat.

 

El líder del PSC ha detallat la seva proposta per al país. “Vull esdevenir president de la Generalitat per fer honor a dos compromisos: no dividir més els catalans i no mentir per tal de no aixecar falses expectatives”. “Ofereixo, sobretot, bon govern. El bon govern que el país necessita. Un bon govern capaç d’utilitzar amb eficàcia els recursos dels que disposem, els 40.000 M€ de pressupost, els 250.000 empleats públics, d’entre els quals 18.000 mossos d’esquadra. Catalunya necessita un bon govern, un govern capaç de sortir de l’atzucac en el que ens ha ficat el procés independentista, un govern capaç d’impulsar el diàleg entre els catalans, i el diàleg, la negociació i el pacte amb el conjunt dels espanyols. Com més aviat canviem de direcció, millor per tots”, ha conclòs.

 

 

 

 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: