No tenim un Govern. Tenim una coalició per mantenir el poder a la Generalitat

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Granados lamenta que a Catalunya "portem 5 anys de retallades i 2 anys de power points i mentre, els ambulatoris es troben saturats i els metges no poden atendre amb qualitat a la ciutadania"

La portaveu de Socialistes i Units per Avançar, Eva Granados ha emplaçat el Govern, avui, segon dia de la vaga de metges i metgesses de primària, a "escoltar les demandes dels professionals, que demanen respecte i dignitat per l'atenció al conjunt de la ciutadania" i que "les negociacions que es duen a terme al Departament de Treball tinguin un bon final". Granados ha denunciat que a Catalunya "portem 5 anys de retallades i 2 anys de power points i mentre, els ambulatoris es troben saturats i els metges no poden atendre amb qualitat a la ciutadania".

Pel que fa als pressupostos de la Generalitat, Granados ha denunciat "no tenir cap informació al respecte, ni cap oferta per seure i parlar-ne" i ha lamentat "la descoordinació i incapacitat d'acordar dins el mateix Govern", com es va demostrar en el passat ple amb l'abstenció respecte a la moció sobre una reforma fiscal presentada per PSC-Units: "ERC i JxCat no tenen una postura comuna al voltant dels impostos que s'han de pagar, i davant de propostes concretes de reformes fiscals, s'abstenen. No tenim un Govern, tenim una coalició per mantenir el poder a la Generalitat" ha conclòs.

Finalment Granados, s'ha mostrat "preocupada" per la manera en què s'utilitzen els recursos públics del Parlament després que ahir a la mesa s'aprovés assumir els costos d'una visita d'una delegació del parlament de Catalunya al Parlament belga. Granados considera que aquest "és un viatge de partit" després de constatar que les persones que es visitaran "són l'equivalent a JxCat al parlament belga" i ha demanat aclarir quin és el varem que es fa servir per aprovar o no aquest tipus de viatges. La portaveu socialista creu que si hi ha un grup polític que vol fer una visita a un grup nacionalista de dretes, "ho pot fer a càrrec de les subvencions del seu grup i no dels diners de tot el Parlament". En aquest cas ha afirmat que els i les socialistes "estarem atents a què no es gastin diners de tots per pagar viatges a Waterloo".

Paraules clau: