No permetrem que Torra doni ales a la desobediència de Puigdemont

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Eva Granados reclama a Torra "començar a treballar per tots els catalans i no només pel 40%"

Eva Granados ha anunciat aquest matí que Socialistes i Units per Avançar presentarà demà una proposta a la Comissió d'Afers Institucionals per tal d'evitar que no hi hagi una usurpació de funcions dels òrgans que ens representen a tots, davant la presentació aquesta tarda al Palau de la Generalitat del Consell de la República. Per la portaveu socialista, el consell que es presentarà avui "és un menysteniment a l'autogovern i a les institucions i es tracta d'una gesticulació més per fer content a Puigdemont".

En aquest sentit, Granados defensa el diàleg i l'acord d'àmplies majories "per refer la situació que tenim a casa nostra". Per això ha alertat al president Torra que els i les socialistes "no permetrem que doni ales a la desobediència de Puigdemont".

La diputada socialista ha instat a Torra a "prendre's seriosament el mandat parlamentari que té des del passat mes de juliol per constituir un espai de diàleg entre catalans" i li ha demanat que la reunió que va anunciar pel 16 de novembre "suposi un punt d'inflexió per posar-nos a treballar per tots els catalans i no només pel 40% com sembla que treballa"

Paraules clau: