No hi ha cap raó objectiva per bloquejar la investidura de Pedro Sánchez

  • Salvador Illa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Salvador Illa afirma “els socialistes no volem eleccions, el que volem és un govern estable per poder desenvolupar un programa de govern progressista”

El Secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “com hem dit des del primer moment, la repetició electoral no és desitjable i només hi ha un govern possible. Els socialistes no volem eleccions, el que volem és un govern estable per poder desenvolupar un programa de govern progressista”. “Per això ens cal estabilitat. Ens cal un govern que pugui tirar endavant un programa polític ambiciós. No hi ha cap raó objectiva per bloquejar la investidura de Pedro Sánchez”, ha assenyalat en roda de premsa.

 

Salvador Illa ha afegit que “cal parlar i negociar fins al darrer moment per evitar uns nous comicis. Sempre hi ha temps fins el darrer moment. No hi ha cap alternativa a un govern de Pedro Sánchez i fem una apel·lació a la responsabilitat de totes les forces polítiques a facilitar l’únic govern possible. Les forces polítiques tenim l’obligació de jugar amb les cartes que reparteixen els ciutadans, i els ciutadans ja van votar el passat 28 d’abril”.

 

El Secretari d’Organització ha començat la roda de premsa mostrant la solidaritat dels socialistes catalans amb les comunitats autònomes que aquests darrers dies han patit les devastadores conseqüències dels forts aiguats, així com el suport als familiars i amics de les sis víctimes mortals. També ha expressat la “ferma condemna i rebuig” pel triple assassinat masclista que hi ha hagut aquest matí a Pontevedra. “El nostre ferm compromís per aturar aquesta xacra. Ja n’hi ha prou”, ha dit.

 

 

Paraules clau: