No ens podem refiar de les enquestes, les urnes encara són buides

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Batet alerta que hi ha un risc d'involució real que requereix convèncer als indecisos del projecte socialista

"No ens podem refiar del que diuen les enquestes, les urnes encara són buides i el risc que les tres dretes sumin és real" ha alertat aquest matí la número 1 del PSC a les eleccions Generals, Meritxell Batet, en un contacte informatiu on ha presentat la llista socialista per Girona.

Batet ha lloat la "fortalesa interna" dels socialistes gironins, que han demostrat "vocació per governar per tothom i preservar la convivència". La candidata socialista també ha destacat que després de 10 mesos de govern de Sánchez "encara ens queda molt per fer" i que cal posar sobre la taula "temes cabdals com l'ecologisme, perquè ens hi va el nostre futur".

Batet ha estat acompanyada pel número 1 a Girona, Marc Lamuà, que ha recordat que Girona "ha perdut moltes oportunitats, però gràcies als socialistes hem recuperat la posibilitat de reinvertir el superàvit", i pel candidat per Girona al Senat, Ferran Camas, que ha explicat que els socialistes "volem posar el focus en les persones" i ha alertat que el 28A "va sobre avançar o retrocedir"

Paraules clau: