Necessitem gestió pública i el Govern està demostrant que no sap governar

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Eva Granados afirma que “la gestió dels rebrots hauria de ser la prioritat del Govern, però ho torna a fer tard i malament”

La portaveu del Grup Socialista, Eva Granados, ha afirmat avui que “estem al final del període de sessions que ha estat irrellevant tot i l'aprovació dels pressupostos. Podríem ressaltar els plens monogràfics de la COVID19 i les residències, on hem aprovat resolucions que esperem que el Govern tiri endavant”. “La gestió dels rebrots hauria de ser la prioritat del Govern, però ho torna a fer tard i malament”, ha afegit.

 

En roda de premsa al Parlament, Eva Granados ha recordat que “cal seguir les reclamacions de les autoritats sanitàries, no podem relaxar-nos. Des del PSC oferim cooperació, com hem fet sempre. Ho fan els nostres alcaldes i alcaldesses, i ho fem nosaltres. Tant es així que quan creiem que s’equivoquen també ho hem de dir. Tenen l’oportunitat d’esmenar unes mesures que perjudiquen sectors econòmics, com passa amb activitats culturals i centres esportius que s’han esforçat molt a oferir garanties per a la precaució”.

 

“El Govern va córrer molt per saltar de fase i ara en paguem les conseqüències. Necessitem que el Govern es posi les piles amb el rastrejadors. Necessitem gestió pública i el Govern està demostrant que no sap governar. El Govern hauria de governar i exercir les seves competències”, ha afegit.

 

Segons Eva Granados, “han arribat, arriben i arribaran molts recursos del Govern d'Espanya i no veiem que hi hagi una gestió econòmica ni transparència de com es traslladen aquests recursos a la gestió de la pandèmia per part del Govern de la Generalitat”.

 

 

Paraules clau: