Miquel Iceta: "Vull ser President de la Generalitat perquè vull més i millor Catalunya"

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Primer Secretari del PSC afirma que “cal deixar enrere la divisió entre catalans per assolir grans acords que garanteixin el progrés de tots"

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta ha afirmat aquest migdia  que “vull ser President de la Generalitat perquè vull més i millor Catalunya”. “Proposem als catalans i les catalanes abandonar la política de la queixa, el greuge, el victimisme i la confrontació. Volem aixecar el cap i construir junts el futur que volem, el país que ens mereixem. Cal deixar enrere la divisió entre catalans per assolir grans acords que garanteixin el progrés de totes i tots”, ha afegit.

 

Durant la seva intervenció a la cloenda del Congrés del PSC, Miquel Iceta ha dit que “estem farts de perdre temps i energies, de frustracions i divisions, que es cavin trinxeres i s’aixequin murs: nosaltres el que volem és estendre ponts”. “El que volem es més i millor Catalunya, i aquest és el compromís que prenc davant vostre”, ha indicat.

 

Per la seva banda, el secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha assegurat que “no us deixarem sols ni soles. No venim a crear problemes sinó a intentar arreglar-los, que ja hi ha molts altres entestats a crear problemes. Nosaltres aportarem solucions i responsabilitat per a Catalunya i per Espanya”.

 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: