Més de 700 persones es mobilitzen pel «dimarts roig», una acció massiva pel darrer dia de campanya

  • Actualitzat:
  • Creat:

Carpes informatives i repartiments porta a porta se sumen als actes el darrer dia de campanya

Alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya encapçalen l’acció socialista del «dimarts roig» durant el qual més de 700 persones que militen o simpatitzen amb el PSC surten al carrer en el darrer dia de campanya per tal  de mobilitzar el vot catalanista i d’esquerres a les candidatures del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Carpes informatives, passejades per mercats, actuacions porta a porta, visites a equipaments... s’afegeixen avui a una àmplia agenda d’actes públics. Més de 70 punts en els quals les persones que formen part de candidatures socialistes així com les que ocupen càrrecs institucionals sortiran al carrer per tal de compartir amb la ciutadania la invitació a donar suport a Miquel Iceta en les properes eleccions.

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, farà una passejada pel barri de Bellvitge, a L’Hospitalet, en la qual estarà acompanyat pel president de Cantàbria, Miquel Angel Revilla.

Alcaldesses com Núria Marín, de L’Hospitalet; Esther Pujol, de Tiana; Eva Menor, de Badia; i alcaldes com el de Mataró, David Bote o el de Terrassa, Alfredo Vega; son alguns dels càrrecs municipals socialistes que se sumen demà a la campanya al carrer.

També ho fan nombrosos candidats i candidates d’arreu del país, com ara Eva Granados, Ramon Espadaler, Beatriz Silva, Ferran Pedret, Alicia Romero, Jordi Terrades, Assumpta Escarp, David Pérez, Esther Niubó, Pol Gibert, Marta Moreta, Raúl Moreno, Eva Martínez i Juan Lluis Ruiz.

 

La mobilització arriba a totes les comarques, i hi participen també les persones de les llistes de de tots els territoris. Al Camp de Tarragona i a les terres de l’Ebre: Rosa Maria Ibarra, Carles Castillo o Joan Caballol; Òscar Ordeig, Montse Mínguez i David Pàmpols a les terres de Lleida i Rafael Bruguera i Montserrat Surroca a les comarques de Girona.

Altres dirigents socialistes de l’Estat se sumaran al «dimarts roig», així la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, serà a Sant Adrià del Besòs i a La Llagosta. La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, centrarà la seva agenda a les Terres de l’Ebre, mentre que Josep Borrell té una àmplia agenda a Lleida i al Baix Llobregat, que conclou amb la seva presència a l’acte final de campanya, en el qual acompanyarà Miquel Iceta.

Paraules clau: